top of page

FÀBRICA DE CREACIÓ

Els Titellaires de Roquetes tenim la necessitat de poder generar un espai per explorar els límits de la creació. Així, el 2010 es va crear “El Racó del Gat”, una companyia amateur per donar sortida a aquest anhel. També organitzem un munt de tallers per fer que els participants aprenguin a crear titelles, les seves formes i mecanismes, cosa que ens ajuda a promoure una consciència crítica sobre la qualitat dels espectacles que es programen.

El Racó del Gat.- És la companyia amateur de l’associació. Cada setmana els seus components es troben per experimentar i crear espectacles que ofereixen al veïnat. La companyia porta activa des del 2010 i ha pogut estrenar espectacles de sala com Els músics de Bremen (2012) i La increïble història de Teresa Sandoval (2014), participació a celebracions de la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Nou Barris amb Bésame (2012) i La faula del moliner, el seu fill i l’ase (2013), col·laboració a l’espectacle d’Eclipse Teatre en la celebració del seu desè aniversari La buena suerte (2018) i estrena d’espectacles comunitaris de gran format com Pinotxo (2013) i Akelarre (2015).

AKELARRE.png
Captura de pantalla 2023-09-03 a las 16.14.00.png
IMG_20210714_193311.jpg

Tallers.- Els Titellaires de Roquetes promovem espais de creació. Són els tallers que oferim en les festes que ens conviden, un moment per posar en pràctica la construcció de titelles. Hem fet tallers a les festes majors de Roquetes, de Can Peguera, del Turó de la Peira i de la Torre Llobeta, al cicle infantil de la Prosperitat, a la celebració del centenari de Fabra i Puig, a la Tamborinada, als tallers d’estiu de l’Ajuntament de Barcelona... També promovem tallers per a adults al Centre Ton i Guida i a les escoles del barri amb motiu de la Titellada.

bottom of page