top of page

RÒMBIC

El Ròmbic és el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, una proposta perpetrada en els seus inicis i des del mateix centre de la perifèria barcelonina, pels Titellaires de Roquetes i l’Ateneu Popular 9 Barris, a la que es van afegir la Casa-Taller de Marionetas de Pepe Otal i el Teatre La Puntual per arrodonir aquest festival, que vol ser un referent en la proposta cultural de la ciutat.

El teatre de titelles és un fet cultural, popular i tradicional que s’associa generalment a una activitat familiar. Les companyies produeixen, normalment, espectacles infantils i deixen motes vegades els espectacles per a la població adulta com una activitat secundària per manca de programacions que apostin pel gènere. Amb el Ròmbic volem potenciar aquest treball que fan les companyies i establir un pol d’atracció a la ciutat de Barcelona que doni visibilitat al teatre de titelles per a adults.

Unint forces, ens fem més grans i podem oferir una programació més acurada. El Ròmbic el podem gaudir durant un cap de setmana del mes d’abril des de l’any 2015.

bottom of page