top of page

NOSALTRES QUI SOM?

Som una entitat nascuda el 2005, al barri de Les Roquetes (Barcelona), amb l’objectiu de fomentar la convivència i el civisme a partir de la promoció de la cultura popular i tradicional, fent del titella l'eix vertebrador de les nostres propostes. Per a nosaltres, el titella es converteix en una eina de transformació social i cultural.

La nostra associació està formada per una quarentena de socis i sòcies. Som gent diversa que creu possible un projecte cultural que engresqui el veïnat. És per això que el nostre projecte anual "Un titella per a Roquetes” utilitza els titelles com a motor de transmissió cultural i com a vincle entre les diferents cultures i minories que conviuen a Roquetes, per tal d'afavorir la participació en la construcció social del barri, incloent valors cívics i comunitaris. En aquest sentit, l'any 2011 la Xarxa 9 Barris Acull, en el 2n Certamen per la Convivència, ens va reconèixer la tasca desenvolupada en l’àmbit de la promoció de la convivència i la cohesió social.

Per donar sentit a la nostra missió, hem establert una sèrie de programes als que podràs fer una ullada des de la pàgina "ACCIÓ SOCIAL". Així mateix, si vols descobrir els festivals i espectacles que programem, no dubtis en visitar la pàgina "PROPOSTES ESCÈNIQUES". I si el que voleu és tafanejar el projecte de l'entitat, us el podeu descarregar aquí mateix.

Salut i Titelles!​

FOTOGRUPO.jpg
bottom of page