top of page

TREBALL EN XARXA

El nostre és un projecte de col·laboracions i, per això, intentem establim sinèrgies amb les entitats que conformen la Plataforma d’Entitats de Roquetes, amb les taules de treball del Pla Comunitari de Roquetes, amb l’Associació de Comerciants de Roquetes, amb el Casal Infantil, el Kasal de Joves i el Casal de la Gent Gran del barri, amb el Centre Ton i Guida i l’Ateneu Popular 9 Barris, amb els equipaments educatius i de salut de la zona, amb la Biblioteca Les Roquetes - Rafa Juncadella, amb el MIJAC de la Parròquia Santa Maria Magdalena i amb la Ludoteca de la Fundació Pare Manel i també amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

LA CULTURA VA DE FESTA 2022 (5).jpg

Aquestes col·laboracions s’escampen més enllà del nostre territori

i per això coincidim en altres espais que ens permeten aprofundir en la cultura popular i, en especial, en el teatre de titelles. Ho fem amb la Coordinadora Cultural de Nou Barris per generar “La Cultura va de Festa”, també amb la Casa-Taller de Marionetas de Pepe Otal i el Teatre La Puntual per promoure el teatre de titelles per a adults, amb la Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure participant del programa “La Roda als barris”, amb la federació catalana de la Unió Internacional de la Marioneta, “Unima Catalunya”, per fer pinya amb els i les professionals dels titelles i, finament, donant suport a la revista digital Putxinel·li.

Aquesta tasca comunitària fa que, en nombroses ocasions, es posin en contacte amb nosaltres entitats, equipaments i particulars per demanar informació sobre l'activitat que fem, sobre la possibilitat de contractar companyies... La nostra missió en aquest cas es posar en contacte a les parts per fer que es multipliquin les actuacions al llarg del territori. És una tasca que fem per que ens interessa que els titelles arribin a tots els racons, a tots els barris... i així refermar el nostre compromís vers la cultura i vers el teatre de titelles.

bottom of page